fbpx Nefiks
Sobota, 16 Januar 2021

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Kolegica, ki se je zaposlila pri mentorici, pravi: »Kjer je volja, je tudi pot!«

Za projekt Kolegice sem izvedela preko Facebooka, celotno povabilo pa je bilo objavljeno na spletni strani talentiran.si. Ker sem bila že nekaj časa brezposelna, sem si takoj rekla, da nimam kaj izgubiti, če se prijavim v ta projekt. Mesečno smo se srečevale kolegice iz različnih področij, vsaka si je oblikovala svoj cilj. In punce smo šle v akcijo.

tanja 1Ker sem po poklicu ekonomistka in me zelo zanima računovodstvo, sem si izbrala mentorico iz računovodskega servisa RIPS na Ravnah na Koroškem.
In jaaa, moj cilj v okviru projekta Kolegice je bil več kot uspešen, saj mi je mentorica (ga. Slavka Ulcej) ponudila zaposlitev v svojem podjetju J. Tako sem se z marcem 2016 prvič zaposlila, za kar sem zelo hvaležna gospe Slavki Ulcej (mentorici), da mi je to omogočila. Vsem sedanjim in bodočim udeleženkam sporočam, da je projekt kolegice zelo dobra odskočna deska za navezovanje stikov in iskanje službe. Zmeraj sem se držala pregovora: »Kjer je volja, je tudi pot«. In ugotovila, da to zelo dobro drži.
Tako da vsi, ki iščete odličen računovodski servis, pridite v RIPS d. o. o. J, iskalci prve zaposlitve pa se pridružite projektom Zavoda Nefiks!

Tanja Razbornik