Nefiks
Nedelja, 20 Januar 2019
  • Domov

Nekdanja članica Zaposlitvenega kluba Ljubljana v vlogi kadrovnice in vodje oddelka!

Romina Godnič, ki je v Zaposlitvenem klubu Ljubljana sodelovala konec prejšnjega leta, o novi službi, do katere jo je pripeljalo prav sodelovanje v Zaposlitvenem klubu!

"Četrtega aprila so minili trije meseci, odkar sem zaposlena pri Decathlonu − vodilni svetovni verigi športne opreme.

romina

In kako so potekali moji pretekli 3 meseci?
Najprej me je čakalo dvomesečno uvajanje in izobraževanje na Reki, v sosednji Hrvaški, obiski trgovin v Italiji in tedenska izobraževanja. Sledila je vrnitev v Ljubljano in priprave na odprtje trgovine v Ljubljani. 

Skupaj s sodelavci smo začeli z iskanjem kadrov. Prvo selekcijo sem opravila jaz, s prebiranjem prijav, ki ji je bilo čez 600. Sledili so razgovori. 

V enem tednu smo opravili 154 razgovorov in izbrali 41 novih sodelavcev. 

Po izboru kandidatov je sledila selitev v prostore trgovine, postavljanje ogrodja, izdelkov, in cen. Trenutno smo v zaključni fazi. Čaka nas le še odprava najmanjših napak in podrobnosti. 

In kako naprej?
Skupaj s skoraj 50-člansko ekipo se pripravljamo na odprtje trgovine, kjer pa se moje delo in izobraževanje ne bo končalo. Čakajo me nove naloge in izzivi. Kar pa želim pri tem poudariti, je ekipa, s katero delam. Tako nadrejeni in vodilni v podjetju kot tudi sodelavci mi ves čas stojijo ob strani, skupaj se učimo, smo si v pomoč, zato poteka učenje še hitreje. 
Kar pa priporočam iskalcem prve zaposlitve, je to, da se ne bojijo novih izzivov, selitve v drugo mesto ali državo in spoprijemanja s problemi. Vse je rešljivo." 

Romina Godnič