fbpx Nefiks
Četrtek, 26 November 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Pimp my CV!

Pomoč pri pripravi CV-ja ter simulaciija zaposlitvenega razgovora v angleškem jeziku

Pošiljaš CV v tujino, pa ni odziva?
Te zanima delo v mednarodnem okolju?

Pri Nefiksu smo za vse, ki bi radi pomoč pri pripravi na zaposlovanje v tujini, pripravili storitev Pimp My CV, ki ti preverjeno izboljša možnosti zaposlitve v tujini. Kadrovniki si ustvarijo vtis o tvojem CV-ju v zgolj šestih sekundah. Pri tem je pomembna tako vizualna podoba kot ključne točke CV-ja. Vse to ti bomo pomagali izpiliti v sklopu paketa Pimp My CV.

work-1315232 640Poleg tega bomo za tvoj samozavesten nastop v mednarodnem okolju s teboj vadili zaposlitveni intervju v angleščini in sestavili tudi načrt izboljšave! V podajanju na tuje trge je namreč ključno, da znaš nastopiti samozavestno in pokažeš, da obvladaš jezik, zato vse našteto preverjeno izboljša možnosti zaposlitve v tujini. Sodelovanje z nami pa ima tudi dolgotrajne učinke, saj te bomo naučili CV prilagoditi za različne kontekste!

Izvajalka:

Naša energična karierna coachinja Urša Poljanšek je službovala v Veliki Britaniji in je obenem anglistka z več kot 10-letnimi izkušnjami na področju jezika ter izkušnjami na področju zaposlovanja.

Vključiš se lahko:

Storitev je sestavljena iz treh delov. Proces lahko vključuje vse, ali pa zgolj posamezne vsebinske sklope:

a.) Simulacija zaposlitvenega razgovora v ang. jeziku skupaj s povratno informacijo - v živo in preko Skypea, načrt, koraki za izboljšavo
b.) Nasveti in template za izdelavo CV-ja v ang. jeziku, jezikovni pregled
c.) 1h grafičnega oblikovanja in svetovanja za CV sodobne oblike

Trajanje: 6 ur
Izvajalki: mag. Urša Poljanšek in Anita Kračun, mag. inž. arhitekture
Promocijska cena do konca maja 2016 75 EUR/ redna cena 150 EUR

Prijavite se lahko TUKAJ. Več info na na nefiks@nefiks.si.