fbpx Nefiks
Petek, 5 Marec 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Nefiks Izziv z oglaševalsko agencijo Vodik - digitalna kampanja

V torek, 26. 4. 2016 smo v Zavodu Nefiks v sodelovanju s podjetjem Vodik oglaševalska agencija d.o.o. organizirali Nefiks izziv. Izziva se je udeležilo 11 motiviranih mladih, ki jih zanima delo s področja kreative, prodaje in marketinga.

DSC 1790 optPo kratki predstavitvi Zavoda Nefiks sta predstavnika podjetja Vodik, Eva Keržič in Nino Horvat, v začetku na kratko predstavila podjetje, nato pa je sledilo delo v skupinah. Udeleženci so reševali kreativni izziv, kjer so se posvečali iskanju idej o tem, kako povečati prodajo izbranega produkta. Zasnovali so idejno in grafično rešitev (skico) za digitalno kampanjo za povečanje prodaje/prepoznavnosti toasta. Po skupinskem delu je sledila predstavitev posameznih rešitev. Vsako posamezno idejo sta predstavnika podjetja komentirala in udeležencem podala povratno informacijo.

Podala sta tudi nekaj napotkov, na kaj naj bodo mladi iskalci zaposlitve še posebej pozorni pri iskanju zaposlitve in kaj v podjetju na razgovoru za zaposlitev pričakujejo od mladih.
Ena izmed udeleženk je po delavnici zapisala: »Super izvedba, super vzdušje, zelo zanimiva tema, z veseljem se udeležim še kakšne podobne delavnice.«

Verjamemo, da lahko mladi s tovrstnimi izzivi pridobijo dobro sliko o konkretnih delovnih nalogah v podjetjih. Z reševanjem realnih delovnih izzivov in s skupinskim delom razvijajo svoje kompetence, ki jih potrebujejo za uspešen vstop na trg dela.