fbpx
Prvo srečanje ljubljanskega zaposlitvenega kluba (a.k.a Služba do julija!)

| Zaposlitveni klubi za mlade

Ljubljana, 3. maj 2016

V duhu pregovora Več glav več ve in z jasnim ciljem, strnjenim v slogan Služba do julija!, se je danes enajst mladih iskalcev zaposlitve zbralo na uvodnem srečanju zaposlitvenih klubov Zavoda Nefiks. S tem smo otvorili drugi krog četrte sezone zaposlitvenih klubov, kjer se sedaj že tradicionalno srečujejo mladi, dela željni ljudje.

S prvim srečanjem smo prebili led in se nekoliko spoznali. Kovati smo začeli že prve načrte za prihodnja dva meseca, ko se bodo udeleženci kluba srečevali dvakrat tedensko in aktivno iskali poti do boljše zaposljivosti. S skupnimi močmi bodo spoznavali in bogatili svoje kompetence, raziskovali ter širili svoje zaposlitvene možnosti, brainstormali o vsem mogočem, vse skupaj pa povezali v prijetno druženje. Hkrati bodo organizirali inovativna srečanja s potencialnimi delodajalci, ostajali na preži za svežimi idejami in projekti, ali pa 

ZKLjubljanaMINI

se celo podali na samostojno podjetniško pot. Pri tem jih bosta spremljali in vodili izkušeni mentorici Alenka Blazinšek in Urša Poljanšek iz Zavoda Nefiks.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00