fbpx
Kolegice iz Slovenj Gradca se predstavijo z videom!

| Kolegice

V petek, 24. 6. 2016, se je v Mladinskem kulturnem centru v Slovenj Gradcu odvijalo večerno druženje Kolegic in njihovih mentoric. V ta namen smo pripravile tudi predstavitveni video, ki ga lahko vidite spodaj. 

Kolegice smo poklepetale z dr. Karlo Oder, muzejsko svetovalko, ki je z nami delila svoje izkušnje, nasvete ter izrazila željo po ponovnem snidenju. 

Kolegice smo se imele odlično ter sklenile, da v oktobru organiziramo še en dogodek, katerega tema pa naj še za enkrat ostane skrivnost.

 

O projektu KOLEGICE:
Projekt temelji na podpori skupine Kolegic in strokovnem vodenju Zavoda Nefiks ter poleg srečanj posameznic z mentoricami vključuje tudi tedenska srečanja Kolegic, kjer bodo udeleženke medsebojno delile spoznanja in informacije, ki jih bodo pridobile od mentoric, prav tako pa bodo načrtovale dogodke, s k

aterimi bi lahko še bolj spodbudile lastno zaposljivost in zaposljivost drugih mladih žensk ter javnost opozarjale na problematiko zaposlovanja visoko izobraženih mladih žensk. Več o projektu si lahko preberete TUKAJ.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00