fbpx
Nagradni natečaj ob Unescovem svetovnem dnevu mladih

| Aktualno

Te kaj skrbi prihodnost? Opažaš ideje, ki v okolje prinašajo pozitivne spremembe in bi nam lahko pomagale preživet in rešit ta planet? Ob Unescovem svetovnem dnevu mladih 12. avgusta 2016 Nefiks razpisuje nagradni natečaj za najboljše fotografije, komentarje in tvite, ki se dotikajo teme boja proti revščini in okolju prijaznega delovanja.

Pošlji nam fotografijo na nefiks@nefiks.si ali Twitter sporočilo z oznako #mladiv2030 in se 12. avgusta druži z nami na Špici v sodelovanju z mladinskimi delavci iz Zavoda Bob, ki bodo predstavili in punudili enega slastnejših triggerjev terenskega dela - palačinke! Za več informacij KLIK tu!

 




KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00