fbpx
Priložnosti Erasmus+ za mlade!

| Mednarodni projekti

Te zanima, kako razmišljajo tvoji vrstniki iz drugih evropskih držav?
Rad/a potuješ in spoznavaš nove prijatelje?prijavaN 200
Ali veš, kako lahko kot mladi/a državljan/ka Evrope soustvarjaš svojo prihodnost?
glava mailchimp 01
Pridruži se nam na informativni delavnici Erasmus+ za dijake, ki jo bosta Informacijska pisarna Evropskega parlamenta in Zavod Nefiks v četrtek, 22. septembra 2016, ob 13. uri izvedla v prostorih Srednje ekonomske šole Ljubljana (Roška cesta 2, Ljubljana). 

Prijaviš se lahko tukaj! prijavaN

Na delavnici boš lahko iz prve roke izvedel/a, kateri so programi Erasmus+, namenjeni dijakom, in katere priložnosti ti ponujajo. Pokazali ti bomo, kako lahko že v času srednješolskega izobraževanja zgrabiš priložnosti, ki ti jih ponuja Evropska unija, združiš prijetno s koristnim in narediš korak naprej na svoji zaposlitveni poti.

 

Da bo vse še bolj konkretno, bodo s tabo delili izkušnje mladi, ki imajo so kot dijaki izkoristili prednosti evropske mobilnosti. Čas bo tudi za tvoja vprašanja! Pobližje boš spoznal/a tudi prizadevanja evropskih poslank in poslancev iz Slovenije za mlade.

Udeležba na delavnici je brezplačna! Prijaviš se lahko tukaj!
Zgrabi svojo priložnost.EU!
Se vidimo kmalu,
Informacijska pisarna EP v Sloveniji in Zavod Nefiks

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00