fbpx
Prvi mesec ZKZM Ljubljana

| Zaposlitveni klubi za mlade

S septembrom se je začela nova sezona zaposlitvenega kluba, tokrat že peta po vrsti. Člani smo imeli že tri srečanja, kjer smo po uvodnih predstavitvah začrtali smernice za naprej in naredili bojni plan; saj veste, v boj za službo je potrebno iti pripravljen ;)
Na tretjem srečanju nas je obiskala izkušena kadrovnica gospa Iva Dominkovič, ki nam je svetovala, kako se lotiti iskanja službe, kako nastopiti na razgovoru, pregledala pa nam je tudi naše življenjepise. S srečanja smo tako odšli polni novih informacij, s katerimi bomo še bolj pripravljeni na trg dela.

Pripravila: Sanja D.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00