fbpx
Vabilo na dogodek: Zakaj niste zaposleni pri nas?

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Zavod Nefiks te vabi na osrednji nacionalni dogodek projekta Nefiks zaposlitvene rešitve, kjer bodo 3 vrhunski slovenski kadroviki ponujali praktične napotke za tvoj izboljšan angažma na zaposlitvenem razgovoru in pripravi živjenjepisa za pridobitev zaposlitve. 

  

Kot udeleženec/udeleženka Nefiks zaposlitvenih rešitev nam bo v čast, da se nam pridružiš na srečanju

 "ZAKAJ NISTE ZAPOSLENI PRI NAS?"

ki bo potekalo v petek, 28. oktobra, od 10. do 14. ure v Kristalni palači v BTC-ju.

 V štirih urah bomo prisluhnili kadrovikom iz javnega sektorja in gospodarstva, ki bodo odgovorili na vprašanja o neuspehih ob prijavljanju na delovno mesto in spodrsljajih na razgovorih. Kadrovniki bodo izvedli tudi kratke simulacije zaposlitvenih razgovorov zato, da bomo iz prve roke izvedeli, kako se predstavimo in prepričljivo odgovarjamo na vprašanja zaposlovalcev, da pridemo do končnega cilja: zaposlitve!

Kadrovniki bodo tudi opozorili na pogoste napake ob pisanju življenjepisov in na razgovorih. Zaupali nam bodo, kaj je odločilno pri izbiri kandidata ter kaj jih o kandidatovem zasebnem življenju zanima.

Na dogodku bosta sodelovala tudi:

  • podjetnik Tomaž Stritar z nasveti, kako se pripravimo na razgovor za službo
  • podjetnica Urše Žorž z motivacijskimi ukrepi za karierne načrte in njihovo uresničitev.

Priporočena oprema za najbolj motivirane: prinesite svoj življenjepis!


Rok za prijavo je PODALJŠAN  do četrtka, 27. oktobra 2016 do zapolnitve mest, prijavite se TUKAJ.


 

****

Projekt Nefiks zaposlitvene rešitve izvaja Zavod Nefiks po celi Sloveniji, financira ga Evropski socialni sklad in je namenjen mladim iskalcem zaposlitve do 29. leta starosti.
"Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa 2014-2020, prednostna os: 8. »Spodbujanje zaposlovanja in transnacionalna mobilnost delovne sile«; prednostna naložba: 8.2 »Trajnostno vključevanje mladih na trg dela, predvsem tistih, ki niso zaposleni in se ne izobražujejo ali usposabljajo, vključno z mladimi, ki so izpostavljeni socialni izključenosti in mladimi iz marginaliziranih skupnosti, vključno prek izvajanja jamstva za mlade«; specifični cilj: 8.2.1 »Znižanje brezposelnosti mladih«.

 
 

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00