Nefiks
Torek, 19 Marec 2019

Priložnost EU v Kranju, 10. november

Si želiš novih izzivov v novem okolju in bi te zanimalo delo za boljšo Evropo?
Izkoristi priložnost in odkrij svojo pot, ki te lahko popelje tako daleč, kot si želiš!
**Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji in Zavod Nefiks** te vljudno vabita, da obiščeš informativno delavnico

Priložnost EU v KRANJU! V četrtek, 10. novembra 2016, ob 16.00, Fakulteta za organizacijske vede, Kidričeva cesta 55a.

Udeležba na delavnicah je brezplačna! Prijavis se lahko tukaj.

Morda te čaka nov začetek delovnih izkušenj, ki te lahko popelje na zanimivo poklicno pot.

glava mailchimp 01

►Predstavnik EPSLO & ambasadorka EU CAREERS ti bosta pojasnila, kako do pripravništva ali zaposlitve v Evropskem parlamentu; kako zaposluje sekretariat, kako politične skupine in kako svoje asistente poiščejo poslanci ter kakšne so poklicne poti tudi v drugih institucijah EU.
► Izveš več o tem, kje poiskati delovna mesta in kako izbira Evropski urad za izbor kadrov EPSO: kako se prijaviš, pripraviš & uspešno prestaneš izbirni postopek ter stopiš na karierno pot v multikulturnem okolju izbrane institucije ali agencije, kjer lahko sooblikuješ prihodnost EU.
►[Simulacija SKYPE razgovora] za delo v Evropskem parlamentu. Razgovor bo izvedla služba EPSO z enim izmed udeležencev delavnice. Potekal bo v angleškem jeziku.
► Spoznal/a boš življenje in delo v drugih državah članicah EU.
►►► Kako spisati dobro prijavo, kakšna sta pravni sistem in trg dela ter drugačne nacionalne prakse, ► s poudarkom na iskanju zaposlitve v Avstriji, ki je blizu tvojemu lokalnemu okolju.
► Mladi sogovorniki pa bodo s tabo delili svoje delovne izkušnje iz drugih držav EU, odgovarjali bodo na tvoja vprašanja in ti svetovali!

Ne izpusti priložnosti in se nam pridruži. Veseli bomo, če boš z nami!