fbpx
Prvi mesec delovanja ZKZM Maribor

| Zaposlitveni klubi za mlade

Za nami je že prvi mesec srečanj Zaposlitvenega kluba Maribor, ki ga obiskujemo štiri članice vsak torek med 15. in 17. uro. Kljub raznolikim pričakovanjem in ciljem članice odlično sodelujemo, se dopolnjujemo in s skupnimi močmi trudimo najti željeno zaposlitev v čim krajšem času.
MB 1V prvem mesecu smo se udeleženke medsebojno spoznavale in se seznanile z delovanjem Nefiks-a. Lotile smo se določanja individualnih in skupinskih ciljev, izpopolnjevale svoje CV-je, delile izkušnje z zaposlitvenimi razgovori, sestavljale individualne karierne načrte, načrtovale izvedbo naših srečanj in si razdelile zadolžitve. V prijateljskem vzdušju smo si medsebojno nudile podporo in pomoč, vsekakor pa se veselimo prihajajočih izzivov in verjamemo, da smo vsaj za korak bližje k novi zaposlitvi.

Pripravila: Lili R.

 

 

***

Zavod Nefiks je v preteklih sezonah ob podpori znamke ORTO izvajal projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanje v zaposlitvenih klubih je delo dobilo 163 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem v Novem mestu in na Jesenicah, v tretjem krogu pa v Ljubljani.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00