fbpx
Mirjana Ivanuša Bezjak pri Mariborskih klubovkah

| Zaposlitveni klubi za mlade

Na seznamu potencialnih kontaktov, ki bi popestrili naša tedenska srečanja v Zaposlitvenem klubu, se je v našo ogromno korist znašla posebna oseba, ki je kljub vsem obveznostim našla čas še za mlade prizadevne iskalke zaposlitve.

 

Mirjana Ivanuša Bezjak je sodna izvedenka za ekonomijo, kadrovsko funkcijo in podjetništvo; kadrovska in poklicna svetovalka; predavateljica predmetov s področja upravljanja človeških virov; predsednica Društva kadrovskih delavcev Maribora; sekretarka Regijskega sveta malih hotelirjev pri Štajerski gospodarski zbornici (ŠGZ); podpredsednica Regijskega sveta poslovnih žensk in podjetnic pri ŠGZ in avtorica knjig s področja upravljanja človeških virov.

 

IMG 2096 opt

 

Polno zaposlena ženska, ki je pripravljena sodelovati in pomagati mladim dekletom na začetku kariere. Iskreno smo hvaležne, da smo imele priložnost z njene strani dobiti mnoge koristne informacije glede iskanja zaposlitve, ter za to, da nas je dodatno motivirala k nadaljevanju dosege naših ciljev.PRIPRAVILI: Lili R., Nina M.

***

Zavod Nefiks je v preteklih sezonah ob podpori znamke ORTO izvajal projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanje v zaposlitvenih klubih je delo dobilo 163 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem v Novem mestu in na Jesenicah, v tretjem krogu pa v Ljubljani.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00