fbpx
Zadovoljna in z novim znanjem iz prakse na Simobilu

| Zaposlitveni klubi za mlade

Hvaležna, vendar dokaj skeptična (glede mojega znanja o mobilnih telefonih), sem se v ponedeljek 28.11.2016 odpravila v simobilovo poslovalnico v Btc-ju na opravljanje 3-dnevne prakse.
Prvi vtis je bil zelo dober, saj me je kolektiv zelo lepo sprejel. V treh dneh sem se počutila kot del kolektiva in ravno z njihovo pomočjo sem pridobila veliko novega znanja o mobilni telefoniji. Sprejemala sem stranke oz. jih usmerjala in pomagala pri izbiri. Moja naloga je bila tudi strankam ponuditi kavo oz. vodo.

Simobil praksa Danijela dec.2016
Rada bi se zahvalila zavodu Nefiks na izkazanem zaupanju in Simobilu na dani priložnosti.

Simobil praksa dec.2016

Zapisala: Danijela B.

***
Zavod Nefiks je v preteklih sezonah ob podpori znamke ORTO izvajal projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanje v zaposlitvenih klubih je delo dobilo 163 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem v Novem mestu in na Jesenicah, v tretjem krogu pa v Ljubljani.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00