Nefiks
Ponedeljek, 23 April 2018

Ferfl startup vikend 10.3.2017-12.3.2017

Startup vikend podjetništva z družbenim učinkom Ferfl poteka že 4. sezono pod okriljem Javnega zavoda Cene Štupar -  CILJ.


Udeleženci vikenda bodo od petka popoldan do nedelje zvečer intenzivno razvijali svoje podjetniške izkušnje, preverjali učinkovitosti svojih idej, izdelovali prototipe in se naučili oblikovanja kakovostne predstavitve poslovnih idej ter ob zaključku vikenda bodo le-te predstavili strokovni komisiji, ki bo izbrala dva zmagovalca. Skupaj s štirimi zmagovalci natečaja, se zmagovalci vključijo v Šolo podjetništva. Tekom vikenda bodo udeleženci deležni brezplačnega pridobivanja informacij glede oblikovanja poslovnih modelov po modelu Vitkega podjetništva in metod, s katerimi se da hitro preveriti kakovost določene poslovne ideje ter nasvetov podjetniških mentorjev.
image002
V petek popoldne se sestavi ekipe po 3-5 oseb in vsaka od teh razvija svojo poslovno idejo celoten vikend. Sobota je namenjena preverjanju ideje na terenu in posvetovanje glede idej s podjetniškimi mentorji. V nedeljo pa sledi priprava poslovne ideje na 3-minutrno predstavitev strokovni komisiji.

Start up vikend se prične v petek, 10. marca 2017 ob 14.30, zaključi pa v nedeljo, 12. marca 2017, predvidoma  ob 18. uri

Startup vikend  bo potekal v NLB Centru inovativnega podjetništva, Trg republike 2 – prizidek v Ljubljani. Prijave na startup vikend: http://www.ferfl.si/kraj/ljubljana/#prijava. Več o start up vikendu si lahko preberete na spletni strani www.ferfl.si, na FB Ferfl https://www.facebook.com/ferflCILJ/ ali nas kontaktirate na ideja@ferfl.si oz. +386 (0)31 729 908.
image004
Za tiste, ki ste zamudili predstavitev Ferfl-a, pa sporočamo, da si lahko ogledate predstavitev, ki smo jo prenašali »v živo« na povezavi https://livestream.com/zivo/Ferfl.