fbpx Nefiks
Nedelja, 7 Marec 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Nefiks izziv: DOBITNA KOMBINACIJA

Preizkusi svojo vrednost na trgu dela !
Trenutno je samo na največjima slovenskima zaposlitvenima portaloma okrog 400 oglasov za delo na področju trženja in komerciale. Večina navaja sledeče zahteve: V. stopnja izobrazbe, kak tuj jezik in osnovno računalniško znanje.
Nič lažjega ne?

coins 1015125 640V kolikor izpolnjuješ navedene kriterije imaš torej že v Sloveniji na razpolago 400 delovnih mest, ki samo čakajo tvojo prijavo. Kako torej, da je trenutno še vedno okrog 100.000 registriranih iskalcev zaposlitve in hkrati veliko podjetij ne more uspešno zapolniti številnih delovnih mest v komerciali in trženju ???

Odgovor se skriva v neformalnih pogojih delovnega mesta komercialist, ki pogosto vključujejo lastnosti kot so:
•    prodajna naravnanost,
•    ciljna usmerjenost,
•    samoiniciativnost in
•    predstavitvene ter pogajalske spretnosti.

Vabimo te, da se udeležiš NEFIKS IZZIVA: DOBITNA KOMBINACIJA in preveriš, ali se v tebi skrivajo še neodkriti prodajni talenti.  Priložnost boš imel izvedeti več o profilu tržnika/komercialista na trgu dela ter se preizkusiti v spretnostih, ki jih to delovno mesto zahteva.

Izziv bo potekal 9. 5. 2017 od 10:00 do 14:30 v podjetju KADIS d.o.o. na naslovu Koprska 72, 1000 Ljubljana.izziv Nefiks

Prijave sprejemamo na elektronski naslov vanja.vrecic@kadis.si (v kolikor želite, vas prosimo, da prijavi priložite življenjepis).

Število mest je omejeno. Pokaži svojo samoiniciativnost in se prijavi med prvimi.

Vir slik: Pixabay in arhiv Zavoda Nefiks.