Nefiks
Sobota, 23 Junij 2018

Postani izvajalec kariernih aktivnosti v lokalni mladinski organizaciji

Ste mladinska organizacija, ki bi želela v svojih prostorih mladim iz lokalnega okolja nuditi podporo pri načrtovanju njihove kariere, pa za le-to nimate ustreznega znanja ali izvajalcev?

gumb

KKN 1 optNa Zavodu Nefiks z namenom spodbujanja mladih k razmišljanju o karieri in z namenom njihovega kariernega usmerjanja pripravljamo cikel delavnic na temo karierne orientacije. Delavnice lahko v prostorih vaše organizacije popolnoma brezplačno izvajajo naši izkušeni karierni svetovalci, prav tako pa vam, v primeru, da bi cikel delavnic želeli izvesti sami, nudimo brezplačno usposabljanje, na katerem boste pridobili vse potrebne kompetence za karierno orientacijo prav tako pa tudi vso potrebno gradivo za izvedbo delavnic. Prvo takšno usposabljanje bo potekalo 27. 5. 2017 od 10.00 do 15.00 na Zavodu Nefiks (Ob dolenjski železnici 12, Ljubljana).

Prijavite se lahko TUKAJ. Vse mladinske centre po Sloveniji, ki bi si želeli takšnega sodelovanja, torej vabimo, da se nam v obdobju od maja do avgusta 2017 pridružite pri spodbujanju mladih k razmišljanju o karieri in pri posredovanju bogatih informacij, ki bodo pripomogle k njihovemu lažjemu in učinkovitejšemu odločanju o nadaljnjih kariernih poteh.

Več informacij na: kariera@nefiks.si ali 040 698 915.

gumb

Foto: arhiv Zavoda Nefiks (Karierni dan)