Nefiks
Sobota, 20 Oktober 2018

Marketinško-medijska poletna šola Energetike.NET

V energetiki je mesto tudi za mlade, tako naravoslovce kot družboslovce: elektrotehnike, biotehnike, zgodovinarje, sociologe, psihologe, politike, komunikologe, ekonomiste ... Prijavi se, osvoji šolnino in skoči v svet energetike!

Pri iskanju idej in reševanju energetskih izzivov, s katerimi se soočajo velike energetske družbe, so včasih bolj kot znanje namreč pomembne pripravljenost za učenje, samoiniciativnost, kreativnost, vztrajnost, odprtost, motiviranost in seveda energičnost. Če se prepoznaš v teh lastnostih, je intenzivna marketinško-medijska poletna šola Energetike.NET prava izbira zate!

Na štiridnevni poletni šoli, ki bo med 3. in 6. julijem 2017 v Mariboru, bo medijska hiša Energetika.NET v sodelovanju z Energijo plus mladim ponudila poglobljena znanja o komuniciranju, marketingu in novinarstvu v energetiki.
Udeležencem bo zagotovila:
- UČENJE OD NAJBOLJŠIH,
- SPROŠČENA PREDAVANJA,
- ENERGETSKE IZZIVE,
- MREŽENJE in
- NEPRECENLJIVO IZKUŠNJO.

Udeleženci boste reševali konkretne izzive, s katerimi se soočajo družbe Energija plus, SODO ter Montel Energetika.NET.

Kandidati za poletno šolo se lahko prijavite še do torka, 13. junija, preko prijavnice na spletni strani www.energetika.net/poletnasola2017 ali s CV-jem in motivacijskim pismom na urednica@energetika.net.

Prijave sprejemamo do 13. junija 2017. O izboru bodo prijavljeni obveščeni do petka, 23. junija 2017.

Če še vedno oklevaš, pa si preberi blog ene od udeležencev lanskoletne poletne šole, ki je danes pripravila pričujoče vabilo zate: Delo sem našla, kjer sem iskala sebe.
Morda pa najdeš spodbudo v energetskem navdihu mladim glavne urednice Energetike.NET in direktorice podjetja Montel Energetika.NET.

Se vidimo in beremo!

marketinška šola