fbpx
Do IT yourself

| IT Launch Box

»Programiranje mi daje izjemno moč, da si lahko zgradim svoje malo vesolje z lastnimi pravili, paradigmami in praksami. Ustvarite nekaj povsem novega s čisto močjo logike.« Linda Liukas, Oktober 2015 na TEDxCERN. gumb

Kaj? Uvodni dogodek mednarodnega projekta IT Launch Box
Kdaj? 22. 6. 2017 med 17. in 19. uro
Kje? v Kreativnem centru Poligon, na Tobačni 5, v Ljubljani

Na dogodku bomo z gosti razpravljali o pomenu učenja programiranja in podjetništva za mlade in vlogi tovrstnega znanja v vsakdanjem življenju. Spoznali boste projekt IT Launch Box in izvedeli, kako se lahko tudi vi ali vaši člani brezplačno naučite osnov programiranja in podjetništva.

pisarnaDogodek predstavlja del mednarodnega projekta IT Launch Box, ki se osredotoča na razvoj znanja programiranja in podjetništva med mladimi. V današnjem svetu so znanje programiranja in osnove podjetništva vse bolj pomembne in potrebne tako pri iskanju zaposlitve, snovanju lastnega podjetja kot tudi pri razvoju kariere in izboljšanju dela. Da bi mladim omogočili brezplačno usposabljanje za učenje osnov programiranja in podjetništva, smo skupaj s partnerji iz Španije, Portugalske, Romunije, Makedonije in Poljske zasnovali mednarodni projekt s pomočjo katerega bodo mladi lahko brezplačno razvijali svoje kompetence.


Prijave na dogodek zbiramo tukaj.

gumb

Lepo vabljeni, da se nam pridružite in začnete graditi »svoje malo vesolje«.

Ekipa Zavoda Nefiks

Foto: arhiv Zavoda Nefiks

It financira EU


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00