fbpx
Karierni tabor za dijake (28. - 30. avgust 2017)

| Kariera

Karierni tabor je 3-dnevni tabor, namenjen dijakom, ki bi radi v prijetni družbi in z oporo izkušenih mentorjev spoznavali sebe, svoje interese in ugotavljali, kateri poklic je pravi zanje.

Kaj sledi srednji šoli? Faks, itak! Ali res? In če ja, kateri? Kaj pa potem? Bi ti prišla prav pomoč pri iskanju odgovorov na podobna vprašanja? Potem se nam pridruži na Kariernem taboru Nefiks!

V Sloveniji je večina mladih do 18 leta vključenih v srednješolsko izobraževanje. Nekateri nato pot nadaljujejo s študijem, drugi se podajo na trg dela, tretji pa si vzamejo nekaj časa za raziskovanje sveta. Za večino mladih pa je iskanje odgovora na vprašanje “Kaj bom, ko zaključim s šolanjem?” zahtevno in jim predstavlja velik stres. Zavod Nefiks in Javni zavod Mladi zmaji želita srednješolcem olajšati to težko odločitev, zato v avgustu organizirata 3-dnevni karierni tabor za dijake 2., 3. in 4. letnikov srednje šole.

Program tabora je zasnovan tako, da bomo skozi različne delavnice iskali svoj sanjski poklic, na voljo pa bo tudi individualno karierno svetovanje. Dijaki boste imeli priložnost spoznati študente različnih študijskih smeri in tako iz prve roke izvedeti, kako izgleda študij in študentsko življenje.

Program kariernega tabora pripravljajo mladinski karierni svetovalci - usposobljeni mladi prostovoljci, ki bi svoje izkušnje radi delili z drugimi.

Karierni tabor bo potekal v Četrtnem mladinskem centru Zalog (Ljubljana) od 28. do 30. avgusta 2017.


KARIERNI TABORProgram se začne v ponedeljek, 28. avgusta ob 16.00 in se zaključi v sredo, 30. avgusta ob 17.00. Udeleženci bodo bivali v Četrtnem mladinskem centru Zalog, za hrano bo poskrbljeno.

Prispevek za bivanje in prehrano je 25€.

Prijave zbiramo, do zapolnitve prostih mest tukaj: http://app.nefiks.si/activity/506

Ker se želimo posvetiti vsakemu posamezniku, je število udeležencev omejeno na 15. Zato se prijavi še danes!

Se vidimo na taboru!

Več informacij na kariera@nefiks.si ali na 040 698 915.

Zavod Nefiks organizira Karierni tabor 2017 v sodelovanju z Javnim zavodom Mladi zmaji.

 

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00