Nefiks
Sobota, 20 Oktober 2018

Pustolovski pobeg v Ljubljani

Forum za enakopraven razvoj vas v sodelovanju z Escape room Ljubljana - MindMaze vabi na pustolovski pobeg v Ljubljani - »outdoor escape« pustolovščino. Z odhodom na pustolovščino boste zapustili Slovenijo in se prestavili za dobrih 6000 kilometrov, na območje nemirnega Afganistana, območje, kjer se vsakodnevno odvijajo grozote. Vaša edina možnost je beg. Beg brez vsega. Brez svojega imetja, zgolj z nahrbtnikom, v katerega ste lahko spravili le nekaj najnujnejših stvari. Vse, kar je bilo vrednega, je ostalo v Afganistanu. Za seboj morate pustiti svoje najdražje, a navkljub vsem izgubam je za vas to edina možna izbira.

Prestavili vas bomo v vlogo mlade osebe, ki odide na pot. Pot, za katero ne ve, kje točno se bo končala, niti kako bo potekala. Vlogo begunca. Na poti boste srečevali agente, ki vas bodo na mejah usmerili dalje. Na pobegu po ulicah Ljubljane vas čaka sedem preizkušenj, ki vas bodo skozi sedem držav in številne izzive popeljale na varnostin k novim priložnostim. 

ulice1 orig


Igra je namenjena mladim, do vključno 29 let in traja 1-1,5 ure. Začne se v prostorih MindMaze na Trubarjevi cesti 24.
 
Zberite ekipo 4-6 raziskovalcev in nam sporočite termin, ki bi vam ustrezal. S pustolovščinami začnemo 18. julija. Prijave in več: info@forumfer.org, 041 210 235, 041 598 450.
 
Srečno pot in obilo novih izkušenj!
 
Udeležba je brezplačna. Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru prizadevanj za spoštovanje in sprejemanje pripadnikov različnih etničnih skupin, beguncev in migrantov.

Vir objave in fotografij: http://www.forumfer.org/novice/pustolovski-pobeg-v-ljubljani