fbpx
Pridi h Kolegicam po mentorico in spiši svojo zgodbo o uspehu tudi ti!

| Kolegice

·         Si mlada iskalka prve zaposlitve ali študentka višjih letnikov?
·         Si želiš mentorskega sodelovanja z uspešno žensko, ki deluje na podobnem poklicnem področju, kot bi tudi ti rada v prihodnosti delovala?  
·         Bi rada bolj suvereno vstopila na trg dela?

Če si na zgoraj navedena vprašanja odgovorila pritrdilno, te vabimo, da se nam pridružiš v projektu Kolegice ter postaneš udeleženka kluba v Ljubljani, Postojni, Luciji ali na Vrhniki!
Prijave zbiramo do petka, 29. septembra 2017,  TUKAJ!

Namen projekta Kolegice, ki poteka od leta 2012, je mladim ženskam omogočiti zgodnji vstop v delovno okolje, in sicer na podlagi mentorskega svetovanja med uspešnimi zaposlenimi ženskami in dekleti, ki vstopajo na trg dela. V projektu lahko vsaka udeleženka spozna in se poveže z uspešno žensko s svojega poklicnega področja, s katero na rednih mesečnih srečanjih razpravlja o možnostih za uveljavitev v določenem poklicu. Ob pomoči mentorice se udeleženke seznanjajo z delovnim okoljem, izbranim poklicem ter njegovimi zahtevami in specifikami, razvijajo pa tudi svojo zaposlitveno pismenost.


Pred srečanji z mentorico se skupina deklet najprej dobiva na tedenskih sestankih, na katerih ob strokovni podpori Zavoda Nefiks udeleženke razvijajo svoj karierni načrt ter načrtujejo dogodke, s katerimi želijo širšo javnost opozoriti na problematiko zaposlovanja mladih žensk, spodbuditi lastno zaposljivost in zaposljivost drugih žensk ter odgovorne organe pozvati k ukrepanju.

Več o projektu Kolegice si lahko prebereš pod zavihom Kolegice, za več informacij pa smo ti na voljo na e-naslovu kolegice@nefiks.si.

Veselimo se srečanja s tabo in pisanja novih uspešnih zaposlitvenih zgodb.

Soncenje
Ekipa Kolegic, Zavod Nefiks


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00