fbpx Nefiks
Sobota, 27 Februar 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Kolekcija jesen / zima 2017

Pravijo, da obleka naredi človeka. Pa me naredi le tista obleka, ki jo imam oblečeno v šoli, službi ali tista, ki jo modni guruji ponujajo kot hit kolekcije jesen / zima 2017? Zagotovo ne. Isto pomembno (ali pa včasih še bolj) je, kaj oblečem v prostem času, saj ta »obleka« o meni pove nekaj drugega.

Če je tudi tvoja »omara« polna različnih oblačil (dres, narodna noša, smučarski kombinezon, gasilska delovna obleka, taborniški kroj itd.) ali pa si želiš, da bi to postala, te vabimo, da se nam pridružiš pri NEFIKS tutorjih. Naj postanejo hobiji, prostovoljno delo, tečaji in druge aktivnosti pomembne pri iskanju tvoje zaposlitve, ne le pri zapolnjevanju tvojega prostega časa. V četrtek, 30. 11. se nam lahko pridružiš na usposabljanju "v živo".

gumb

Kot NEFIKS tutor se boš lahko udeležil brezplačnih izobraževanj, delavnic in izmenjav (tudi v tujini). S svojim znanjem pa boš lahko po svojih zmožnostih pomagal sovrstnikom širiti njihovo "garderobo" in povečevati zaposlitvene možnosti. Postal boš polnopravni promotor neformalno pridobljenega znanja :).

Nefiks tutorji Promo v živo nefiks tutorji3

Čaka te super ekipa NEFIKS tutorjev, ki te bo z veseljem sprejela medse in te vzela s sabo na obisk različnih šol, stojnic ali pa na kakšen drug dogodek.

Usposabljanje v živo bo potekalo 30. novembra ob 17h v prostorih Zavoda Nefiks. Pridi in se opremi s kolekcijo jesen / zima 2017. ;)
Povezava do prijave za NEFIKS tutorja.

gumb