fbpx
Delavnica v Europass v Postojni

| Delavnice

Dijaki Srednje gozdarske in lesarske šole Postojna so spoznavali Europass življenjepis. Gre za obliko življenjepisa, ki je dogovorjena oblika za sistematično in celovito osebno predstavitev in je na spletni strani www.europass.si dostopna tudi v slovenskem jeziku.

Dijaki tretjega in četrtega letnika so imeli priložnost, da je vsak izdelal lasten življenjepis.

Europass Postojna 1
Nives in Eduardo, sodelavca Zavoda Nefiks sta dijake spodbudila  k razmisleku o tem, kaj je pomembno vključiti v življenjepis in kako. Kako izpostaviti izkušnje, ki so jih pridobili s študentskim delom, obvezno prakso, prostovoljnim delom, ipd.

Europass Postojna 2
Dijakom je bil predstavljen tudi sistem e-Nefiks, orodje za beleženje neformalno pridobljenih kompetenc.
Nives in Eduardo sta bila vesela in hvaležna, da sta dopoldan lahko preživela med dijaki in za Metin avto s katerim sta potovala :).

Europass Postojna 3

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00