fbpx
Te zanima vodenje kariernih klubov?

| Karierni klubi

Vse, ki vas zanima vodenje kariernih klubov ali pa bi želeli pridobiti nova znanja in kompetence s področja vodenja skupin, vodenja delavnic, javnega nastopanja, kariernega svetovanja in organizacije dogodkov, vabimo, da se nam prdružite na torkovih usposabljanjih za mladinske karierne svetovalce ali na enodnevnem usposabljanju, ki bo potekalo to soboto, 25. 11. v naših prostorih.

Srednje šole, ki iščejo izvajalce kariernih klubov:

  • Gimnazija Franceta Prešerna Kranj,
  • Gimnazija Jesenice,
  • Škofijska gimnazija Vipava,
  • Gimnazija in kemijska šola Ruše,
  • Srednja šola Zagorje,
  • Srednja šola Veno Pilon Ajdovščina,
  • Ekonomska šola Celje in Srednja šola za gradbeništvo in varovanje okolja Celje.

Nefiks Karierni klubi so že v polnem teku. Namen projekta je srednješolcem pomagati pri odkrivanju novih kariernih potencialov ter jih spodbuditi k razmišljanju o bodoči karierni poti. Klube vodijo usposobljeni prostovoljci (tutorji), ki preko svojega delovanja razvijajo svoje pedagoške, animatorske ter organizacijsko-motivacijske spretnosti.

Če želiš olepšati svoj CV s kompetencami timskega dela, vodenja timov, načrtovanja in izvedbe izobraževalnih aktivnosti, vabljen_a, da se nam pridružiš.

Prijava do usposabljanja: TUKAJ.

Za več informacij, piši na katja.kristan@nefiks.si

KarierniKlubi karierniDan


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00