fbpx
Presenečenje / surprise

| Jezikovni klubi

Na tokratnem srečanju se nam je pridružil prav poseben gost, Ben, kar sem udeleženkam razkrile šele na srečanju. Vedele so, da nekaj pripravljam, vendar jim svojih načrtov nisem razkrila. Nekatere izmed njih so malce posumile, da bo v goste prišel rojeni govorec. In res je bilo tako. Ben prihaja iz Anglije, v Slovenijo pa ga je pripeljala ljubezen.

Udeleženke so z njim poklepetale o različnih temah: kakšno je življenje v Angliji, kakšno pri nas, ali pogreša dom, kaj počne, kako se je navadil na slovenske običaje, kaj mu je pri nas všeč in kaj morda pogreša. Nato smo se lotili raznih tem: potovanja, delo, učenje jezikov, hobiji itd. Ura in pol je zagotovo minila prehitro. Zato smo Bena povabile, da se nam še pridruži na kakšnem izmed naših srečanj.

JKK Presenecenje splet

On Wednesday, a special guest joined our English club. It was a special surprise for the participants, as I did not tell them before that he is coming to join us. Ben was the big surprise; he comes from England, but love brought him to Slovenia, where he has lived with his family for few years now. We spent the afternoon in pleasant company and talked  and talked  and talked and talked, all in English of course. We discussed various topics: cultures and cultural differences, homesickness, family, work, language learning and many more. All in all, we all had a great time. So Ben, thank you again for visiting us and welcome to join us again next time.

Prispevek je pripravila Tamara


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00