fbpx
Imamo zmagovalce :)

| Nefiks karierni dan

Slabi trije tedni so minili od našega vseslovenskega Nefiks kariernega dne, ki je tudi letos vzbudil precejšnje zanimanje tako na šolah kot tudi v medijih. Vznemirjenje se počasi polega, za konec pa nam je ostala prijetna dolžnost - držati obljubo in izdelati razglednice po najboljših predlogih iz natečaja Dijaki dijakom - vodilo do uspeha. Prejeli smo okoli 130 predlogov, izbrali pa ste (kdor je glasoval na našem FB profilu) in  smo 10 najboljših, ki si jih lahko ogledate spodaj.

NKD zmagovalne razglednice 1NKD zmagovalne razglednice 2NKD zmagovalne razglednice 3NKD zmagovalne razglednice 4NKD zmagovalne razglednice 5NKD zmagovalne razglednice 6NKD zmagovalne razglednice 7NKD zmagovalne razglednice 8NKD zmagovalne razglednice 9NKD zmagovalne razglednice 10

Mladi ustvarjalci, avtorji izbranih umetnin, bodo prejeli simbolično nagrado. Zahvaljujemo se vsem sodelujočim, ki so širili kar-se-da pozitivne misli med svoje sošolce in druge dijake po Sloveniji.

Izbira poklica (in študija) ne bi smela biti postranska stvar. Mnogi potrebujejo/-mo več usmerjanja in več načrtovanega razmisleka o tej temi. Zato prava spodbuda vsake toliko časa pride prav. Zato Zavod Nefiks koordinira karierne klube po srednjih šolah na območju cele Slovenije. Če jih v vašem kraju še ni, se lahko obrnete na nas in jih skupaj z vami začnemo izvajati.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00