fbpx Nefiks
Sobota, 16 Januar 2021

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Imamo zmagovalce :)

Slabi trije tedni so minili od našega vseslovenskega Nefiks kariernega dne, ki je tudi letos vzbudil precejšnje zanimanje tako na šolah kot tudi v medijih. Vznemirjenje se počasi polega, za konec pa nam je ostala prijetna dolžnost - držati obljubo in izdelati razglednice po najboljših predlogih iz natečaja Dijaki dijakom - vodilo do uspeha. Prejeli smo okoli 130 predlogov, izbrali pa ste (kdor je glasoval na našem FB profilu) in  smo 10 najboljših, ki si jih lahko ogledate spodaj.

NKD zmagovalne razglednice 1NKD zmagovalne razglednice 2NKD zmagovalne razglednice 3NKD zmagovalne razglednice 4NKD zmagovalne razglednice 5NKD zmagovalne razglednice 6NKD zmagovalne razglednice 7NKD zmagovalne razglednice 8NKD zmagovalne razglednice 9NKD zmagovalne razglednice 10

Mladi ustvarjalci, avtorji izbranih umetnin, bodo prejeli simbolično nagrado. Zahvaljujemo se vsem sodelujočim, ki so širili kar-se-da pozitivne misli med svoje sošolce in druge dijake po Sloveniji.

Izbira poklica (in študija) ne bi smela biti postranska stvar. Mnogi potrebujejo/-mo več usmerjanja in več načrtovanega razmisleka o tej temi. Zato prava spodbuda vsake toliko časa pride prav. Zato Zavod Nefiks koordinira karierne klube po srednjih šolah na območju cele Slovenije. Če jih v vašem kraju še ni, se lahko obrnete na nas in jih skupaj z vami začnemo izvajati.