fbpx
NEFIKS KARIERNI BUS

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Zavod Nefiks je 12. februarja 2018 v svoj krog sprejel 12 navdušenih mladih iskalcev zaposlitev. S skupnimi močmi in željo po novih izkušnjah ter kompetencah smo se odločili, da sodelujemo pri organizaciji dogodka, imenovan »Nefiks Karierni bus«.

Dogodek je namenjen mladim (mlajšim od trideset let), ki si želijo zaposlitve na območju Ljubljane ali Gorenjske. Napolnjen avtobus bo v sredo, 28. februarja 2018, izpred Nefiksove pisarne odpeljal proti prvemu potencialnemu delodajalcu.

bus 2531578 640

Najprej se bomo ustavili pri Zvezi prijateljev mladine, kjer bomo izvedli delavnico pisarniške telovadbe in njihove zaposlene motivirali k bolj zdravemu načinu življenja tudi med delovnim časom.

Takoj za ZPM-jem se bomo napotili v ljubljansko pisarno podjetja Medex. Pri njih bomo skupaj z zaposlenimi in njihovimi nadrejenimi izvedli delavnice in igre s področja vključevanja mladih v delovne procese.

Nato se bo avtobus odpeljal proti Kranju, kjer bomo obiskali Regionalno razvojno agencijo – BSC Kranj, in sicer njihovo Kovačnico (coworking skupnosti v Kranju), kjer bomo zopet izvedli teambuilding delavnice. K sodelovanju bomo povabili še ostale mlade, samostojne podjetnike, ki Kovačnico uporabljajo za svoj poslovni prostor.

Dan bomo zaključili z obiskom Občinske uprave Bled ter tudi njim predstavili, kako lahko na delovnem mestu poskrbijo za zdravje in zadovoljstvo svojih zaposlenih.

Na vseh podjetjih bomo poleg delavnic skupaj s potencialnimi delodajalci izvedli še hitre karierne zmenke za različna delovna mesta. Predstavniki podjetji pa bodo z nami delili njihove interese na področju novih zaposlitev, katere kadre potrebujejo oz. bodo potrebovali v prihodnosti ter pričakovanja, ki jih imajo od svojih bodočih zaposlenih.

»Nefiks karierni bus« je organiziran v okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve Zavoda Nefiks. Člane projektne skupine lahko spoznate na spletni strani, dogodek pa boste lahko spremljali v živo tudi preko naših družbenih omrežij, kasneje pa vam sporočimo še naše vtise.

Bi se nam na Kariernem busu pridružili? Prijave zbiramo do torka, 27. 2. 2018, do 16. ure na elektronskem naslovu maja.devic@nefiks.si.

***

Zavod Nefiks izvaja projekt Nefiks zaposlitvene rešitve za mlade iskalce zaposlitve, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Banner NZR projektfinancirata

Vir fotografij: www.pixabay.com


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00