Nefiks
Sobota, 25 Maj 2019

Kratkočasenje ob namiznih družabnih igrah

Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji in Igrolog, društvo za promocijo kulture igranja namiznih družabnih iger, vas 12. aprila 2018 med 16. in 20. uro vabita v Hišo EU na prav poseben popoldan, ki ga bomo preživeli ob igranju zabavnih namiznih družabnih iger.

kratkočasenje ob družabnih igrah 2

Vabljeni na zabavo ob igranju namiznih družabnih iger! Na aprilskem dogodku iz serije Odkrivaj EU ponujamo nekaj povsem novega.

Odrasli se boste lahko pomerili v igrah možgančkanja, pogajanj in osvajanj, natrenirali boste hitrost odzivanja in morda razvili kanček blefiranja. Osnovnošolci pa se lahko veselijo delavnice igranja namiznih iger, ki bo prilagojena njihovi staristi in željam (otroci, mlajši od 9 let, naj bodo v spremstvu odraslih).

Med drugim bodo na voljo priljubljene nammizne družabne igre kot so: Ticket to Ride: Europe, Naseljenci otoka Catan, Codenames, Dixit, Dobble, Rhino Hero in Exploding Kittens. Najbolje uvrščeni v igri Čutim Evropo pa se lahko nadejajo tudi nagrade.

Aprilsko druženje v Hiši EU skupaj s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji organizira Igrolog, društvo za promocijo kulture igranja namiznih družabnih iger.

Več informacij je na voljo na: https://ec.europa.eu/slovenia/

Dogodek je del serije družabnih prireditev pod skupnim imenom Odkrivaj EU, v okviru katere vas leta 2018 vsak mesec, z izjemo julija in avgusta, vabimo v Hišo Evropske unije. Udeležba na dogodku je brezplačna, prosimo pa, da jo prej potrdite na povezavi: bit.ly/OdkrivajEU

kratkočasenje ob družabnih igrah