fbpx
Večer Uspešnic s Kolegicami iz Kranja

| Kolegice

Kakšna pa je tvoja pot do uspeha? Že veš, kako slediti svojim sanjam in ustvariti svojo zgodbo?
Prisluhnite zgodbam čudovitih žensk, polnih navdiha, ki vse to že uspešno počnejo, pa se vam morda utrne kakšna ideja.
VecerUspesnic popravljen banner
Udeleženke kluba Kolegice iz Kranja vas vabimo na Večer uspešnic, ki se bo odvil v petek, 1. junija, ob 19. uri, pri kavarni Bazen v Kranju (Stara cesta 25a, Kranj).
Na dogodek se lahko prijavite TUKAJ.
Svoje edinstvene poti nam bodo predstavile Nina Malovrh, Ksenija Mravlja, Petra Vencelj in Marija Štremfelj. Vsaka na svoji edinstveni poti premaguje različne ovire, s svojimi pripovedmi pa nas bodo popeljale od kreativnosti industrijskega oblikovanja, podjetniških voda, prevajanja in spoznavanja novih kultur, prek Mount Everesta v učiteljsko profesijo in ustvarjanje družine, pa tudi v turizem, kulturno udejstvovanje in samostojno umetnostno kritiko.

In še bonus: Ker je že skoraj poletje, priskrbimo limonado. ;)
Lepo vabljeni!
Ekipa Kolegic iz Kranja
***
logo Kolegice

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00