fbpx Nefiks
Četrtek, 26 November 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Zaključek projekta IT Launch Box

Zaključuje se projekt IT Launch Box, ki je s spletno platformo poskrbel za razvoj IT in podjetniških kompetenc ter povečanje zaposljivosti mladih udeležencev. Projekt je potekal v sodelovanju organizacij iz sedmih držav (Romunije, Grčije, Makedonije, Poljske, Španije, Portugalske in Slovenije), vse izobraževalne aktivnosti pa so potekale na spletni platformi itlaunchbox.com.  Zakljucekprojektaitbox
V prvem delu projekta so udeleženci preko spletnega BootCampa razvijali svoje kompetence programiranja in podjetništva preko sledečih modulov: algoritmi, HTML5 in CSS3, JavaScript ter podjetništvo. Drugi del projekta pa je bil namenjen kariernemu razvoju in iskanju možnosti zaposlitve v IT-sektorju s pomočjo izkušenih mentorjev.

Za sodelovanje na spletni mentorski platformi IT Launch Box in doprinosu k uspešni izvedbi projekta se iskreno zahvaljujemo mentorjem:
-    Domnu Ocepku (Kopa),
-    Primožu Zupanu (mBills),
-    Demjanu Vestru (Ms3),
-    Davorju Dragiču (Studio Moderna),
-    Igorju Kuni (KunaApps),
-    Sebastjanu Valandu (KZ Sevnica),
-    Jerneju Pangeršiču (Katapult).

Tako IT Launch Box BootCamp kot mentorska platforma ostajata aktivna tudi po zaključku projekta, tako da se zainteresirani udeleženci ali mentorji lahko še vedno prijavijo.
IT Launch box pasica