fbpx
Vabljeni na konferenco Mladimo prihodnost!

| Nefiks zaposlitvene rešitve

13. 9. se nam lahko pridružiš na Gospodarskem razstavišču, kjer lahko izveš več o mladinskem delu in kako ti lahko aktivno delovanje v mladinskem sektorju ali na prostovoljskem področju pomaga do konkurenčnosti na trgu dela. Prostovoljstvo je lahko velik plus v tvojem CV-ju; še na LinkedIn-u je to posebna kategorija! PRIJAVA JE MOGOČA TUKAJ: http://mladimoprihodnost.si/prijava/.
Prisotni bodo vsi vidni akterji na področju mladinskega dela: Mladinski ceh, Zavod Ypsilon, Mreža Mama, Epeka, Socialna akademija, IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti, skavti, taborniki, Sindikat Mladi plus in seveda, Zavod Nefiks.
MladimoPrihodnost Banner t.si
Konferenca bo zaznamovala zaključek Javnega razpisa za spodbujanje aktivnega državljanstva mladih za večjo zaposlenost. Na njej bodo predstavljeni različni nacionalni projekti, ki vključujejo mlade oz. izboljšujejo njihove možnosti za zaposlitev. Na njej lahko dobiš vse mogoče informacije o mladinskem delu in zelo mogoče je, da najdeš tudi kakšno priložnost za usposabljanje ali projekt, ki bi te zanimala. Zato se ti splača, da si 13. 9. (to je četrtek) kar zaznamuješ na koledarju! Z nami bodo navdihujoči in motivacijski govorniki, kot npr. evropski komisar Tibor Navracsics in Regis Pradal, avtor mednarodno zasnovane kampanje Transparency at work.

Za Zavod Nefiks bo konferenca pomenila tudi konec uspešnega projekta Nefiks zaposlitvene rešitve, s katerim smo v sklopu intenzivnih izobraževanj, delavnic, dogodkov in  usposabljanj pomagali do novih priložnosti na trgu dela okrog 300 mladim brezposelnim. Čeprav se projekt zaključuje, se naše delo nikakor ne. Naš cilj je, da mladim brezposelnim pomagamo do znanja in izkušenj in posledično do pridobitve prve zaposlitve, in v prihodnosti že pripravljamo nove projekte. Če bi se rad pridružil našemu energičnemu timu kot izvajalec kariernih aktivnosti in si pridobil relevantne izkušnje in vodstvene sposobnosti, ti bomo z veseljem priskrbeli brezplačno usposabljanje, če pa te zanima udeležba v naših projektih, nas na konferenci sami kar pocukaj za rokav! Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Vsebinski progam se bo začel ob 9.00, registracija pa bo mogoča že od 8. ure zjutraj. Od 18.00 do 21.00 se bomo še neformalno spoznavali ob okusni večerji in dobri glasbi Selotejp jazz tria.
Pridi - bo zabavno in polno koristnih informacij!

***
Banner NZR projektfinancirata
Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00