fbpx
Obeležili smo mednarodni dan mladih

| S smehom nad prekarno delo

V petek, 10. 8. ob 10.08, smo skupaj z Mladinskim Svetom Slovenije in drugimi mladinskimi organizacijami preko družabne igre in stand-up nastopa obeležili Mednarodni dan mladih 2018. Zainteresirane mimoidoče smo sprejemali na stojnici, na kateri so lahko izvedeli več o projektu S smehom nad prekarno delo, o tem, kaj prekarno delo sploh je in kje lahko poiščejo pomoč, če so se znašli v takšni situaciji. Obisk na stojnici je bil dober, mimoidoči pa so se z veseljem ustavili in z našimi Nefiksovci poklepetali o aktivnostih, ki jih pripravljamo.
12avgust2018 2
Vabljeni tudi na naše stand up dogodke, ki jih bomo izvedli v septembru - za več informacij spremljajte obvestila na talentiran.si in na naših Facebook strani Zavod Nefiks!
***
Pasica s smehom nad prekarno delo

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00