fbpx Nefiks
Sreda, 3 Marec 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Srečkota smo peljali na izlet

Našemu Srečku se je to soboto ob vseh vrtljajih in izjemnemu zanimanju zanj zdelo precej fino :). S sabo smo ga namreč vzeli na Stično mladih, kjer ga je na naši stojnici zavrtelo več sto mladih. Tu in tam se je komu tudi posrečilo, da se je ustavil na tistem polju na katerega je stavil, vsi ostali pa so bili deležni tolažilne nagrade :).

Sticna mladih 1

Mladi in Srečko :)

Mladim smo na naši stojnici predstavljali možnosti, ki jih Zavod Nefiks pripravlja za mlade. Od tega, da lahko postanejo voditelji Nefiks kariernega kluba na svoji šoli, do voditeljev Nefiks jezikovnega kluba in sodelavcev našega spletnega portala Talentiran.si. Sticna mladih 4Predstavljali smo tudi projekt, Nefiks zaposlitvene rešitve, ki se je ravno na ta dan uradno zaključil. Kar nekaj mladih je izkazalo zanimanje za posodobljeno aplikacijo e-Nefiks, v kateri lahko sedaj tudi kadroviki iščejo nove kadre.

Na temo karierne orientacije in poklicne poti smo izvedli tudi delavnico, katere se je udeležilo toliko mladih, da smo čisto zapolnili meditativni vrt. Na delavnici smo govorili o interesih, veščinah, vrednotah ter potrebah okolice. Na vse to je namreč že dobro pomisliti ob tem, ko izbiramo nadaljno poklicno pot.
Sticna mladih 2

Sticna mladih 3Dragi mladi, želimo vam, da se v življenju ne bi bali stopiti na pot, za katero mislite, da je za vas prava! Morda se bo zgodilo tako, kot pri vrtenju Srečkota – stavili boste na eno številko, zavrteli kolo, ampak to se bo ustavilo čisto po svoje. Pa to sploh ni pomembno! Glavno je, da ste kolo zavrteli. ;)

***
Banner NZR projektfinancirata