fbpx
Za vas smo prenovili on-line usposabljanje za Nefiks tutorje!

| Tutorstvo

Prenovili smo spletno usposabljanje za Nefiks tutorje, promotorje neformalno pridobljenega znanja med svojimi vrstniki ali v organizacijah, v katere so vključeni. Spletno usposabljanje je enostavno za uporabo. Omogoča vam, da spoznate Zavod Nefiks, aplikacijo e-Nefiks ter druge možnosti, ki jih pridobite z beleženjem kompetenc.

Neformalni poljubNefiks tutorji so člani Nefiks tima in z nami aktivno sodelujejo. Pred začetkom opravljanja prostovoljnega dela, opravijo krajše spletno usposabljanje, v katerem lahko spoznajo možnosti in priložnosti znotraj Zavoda Nefiks.
Nefiks tutorji so člani Nefiks tima in so prvi s katerimi delimo naše informacije. Po končanem usposabljanju jih dodamo na posebno mailing listo in v FB skupino, kjer lahko dostopajo do preteklih video izobraževanj.

Spletno usposabljanje poteka skozi vse leto, občasno pa organiziramo tudi usposabljanje v živo!
Prijave za on-line usposabljanje zbiramo TUKAJ.
gumb

 

***
NEFIKS ESS mladinski delavec logotipa

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00