Nefiks
Nedelja, 21 Julij 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Mednarodni trening v Brežicah - le še 2 prosti mesti!

Trening 'Take the challenge - become a (better) facilitator'  bo potekal v Brežicah od 17. do 24. oktobra 2018, stroški nastanitve in prehrane so kriti.

Take the challange unsplashUsposabljanje je namenjeno mladinskim delavcem/ prostovoljcem/ aktivnim mladim, ki že vodijo ali si želijo fasilitirat aktivnosti neformalnega učenja s skupinami mladih, predvsem v mednarodnem okolju (torej konkretno tem, ki izvajajo ali bi radi izvajali aktivnosti na mednarodnih izmenjavah in moderirali workshope) - vendar pa pri tem še nimajo resnejših praktičnih izkušenj ali pa le-teh sploh nimajo!

Usposabljanje bo zastavljeno didaktično in metodološko, torej s kakšnimi metodami lahko zasnujemo delavnice NFE in izvajamo refleksijo po njih. Predvideli smo, da bomo imeli tudi praktični del, da bomo novo usvojeno znanje lahko preizkusili in sicer bomo na lokalni šoli (ali v sodelovanju s kako mladinsko organizacijo, ki dela konkretno s skupino mladih) izvedli delavnico z mladimi lokalci, ki jo bodo zasnovali in izvedli udeleženci našega treninga.

Več informacij najdete TUKAJ.

Zainteresirani pišite na nika.gregorin@nefiks.si

Prosti sta le še dve mesti!


***

Pasica vsi mednarodni