fbpx
Ponovno v Ljubljani »Escape room: izkoriščanje delavcev«

| S smehom nad prekarno delo

Na željo vseh, ki lani niste prišli na vrsto, tudi letos odpiramo 12-dnevni Escape room Izkoriščanje delavcev.

Zato te vabimo, da ga od 16. do 27. oktobra obiščeš in na lastni koži preizkusiš, kako močne so pasti izkoriščevalskih delodajalcev in kako kruta je vsakdanjost delavcev, ki so jim na milost in nemilost prepuščeni.

Grobega izkoriščanja delavcev, neplačevanja opravljenega dela, zaposlovanja »na črno«, kršitev delavskih in človekovih pravic, psihičnih in fizičnih zlorab delavcev in prisilnega dela je vedno več. V takšne situacije, ki se vedno bolj prepletajo tudi s trgovanjem z ljudmi, lahko pademo vsi. Pa bi znali iz njih tudi pobegniti?

Escape room Izkoriščanje delavcev, ki ga je lani v 12 dneh obiskalo več kot 400 ljudi, bo tudi letos pospremil dan boja proti trgovanju z ljudmi. Odprt bo vsak dan od 10.00 do 20.00, najdeš pa ga na Ob Ljubljanici 36a. Primeren je za skupine do 5 oseb. Vstop v escape room je ozaveščevalne narave in je brezplačen!

Prijavi se na escape@drogart.org.

Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje.

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00