fbpx
Mednarodni dan dostojnega dela

| S smehom nad prekarno delo

Danes, 7. oktobra, je mednarodni dan dostojnega dela; dan ob katerem se združenja in gibanja za pravice delavcev po vsem svetu spomijo preteklih akcij in opozorijo na aktualne probleme delavcev v svojih državah. Prekarno delo, ki spada pod eno izmed oblik dela, ki delavce ne zagotavlja dostojnega načina preživljanja, je ena izmed najbolj perečih težav, najdemo pa jo lahko v najrazličnejših koncih sveta v različnih oblikah.
Banner stand upO pasteh prekarnega dela opozarjamo tudi mi! Vabljeni na "poslednji" stand-up nasto, kjer bosta Mark in Matevž razbijala stereotipe prekarnega dela.
***
Pasica s smehom nad prekarno delo

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00