fbpx
(ne) dostojno delo: prekarizacija standardnega in nestandardnega zaposlovanja v Sloveniji

| S smehom nad prekarno delo

Založba FDV je izdala zbornik (Ne)dostojno delo: Prekarizacija standardnega in nestandardnega zaposlovanja v Sloveniji, ki sta ga uredila Miroslav Stanojević in Sašo Furlan. Delo se ukvarja s tematiko upadanja standardov varne zaposlitve, mehanizmov socialne zaščite ter politično in ekonomsko periferizacijo Slovenije znotraj evropskega gospodarsko-političnega prostora. Zbornik je mogoče prelistati tudi na spletu, in sicer: tukaj.
S smehom nad prekarno delo grafikaČlanek je del informiranja mladih o pasteh prekarnega dela, ki ga izvaja Zavod NEFIKS v okviru projekta "S smehom nad prekarno delo".

Vir: http://www.mirovni-institut.si/izsel-je-zbornik-nedostojno-delo/.
***
Pasica s smehom nad prekarno delo

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00