fbpx
Kdo so mladi, ki danes odpirajo s.p.-je?

| S smehom nad prekarno delo

V zadnjem desetletju lahko predvsem opazimo povečanje števila samostojnih podjetnikov s področij izobraževanja, informacijskih in komunikacijskih dejavnosti in finančnih in zavarovalniških dejavnosti; po drugi strani pa upada število samostojnih podjetnikov na področjih kmetijstva, rudarstva in predelovalne dejavnosti. Vedno več je tudi samostojnih podjetnikov med najvišje izobraženimi kadri.
S smehom nad prekarno delo grafikaČlanek je del informiranja mladih o pasteh prekarnega dela, ki ga izvaja Zavod NEFIKS v okviru projekta "S smehom nad prekarno delo".

https://podcrto.si/prekarno-delo-skodljivo-za-delavce-in-postene-delodajalce/.
***
Pasica s smehom nad prekarno delo

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00