fbpx Nefiks
Četrtek, 26 November 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Poziv za 8. pospeševalni program ABC pospeševalnika 2019

ABC pospeševalnik je vedno prestavljal meje nemogočega. Zgodba se je z ekipo štirih začela pred 3 leti in pol, ko so s prvim programom pospešili osem start-upov. Danes ABC pospeševalnik z več kot 130 start-upi v svojem portfelju združuje nagrajene start-upe in investitorje. Tudi sam ABC pospeševalnik je s strani organizacije CESA že dve leti zapored prejel nagrado za "Najboljši pospeševalni program" tako v Sloveniji kot tudi v regiji osrednje in vzhodne Evrope.

ABC-jeva start-upa Homey in Beeping sta zmagala na največji regijski start-up konferenci PODIM. Beeping je prejel naziv "Slovenski start-up leta", Homey pa je prejel prvo nagrado v tekmovanju "PODIM Challenge". ABC pospeševalnik je sedaj z odprtim pozivom start-upom v iskanju novih zmagovalnih kombinacij in v pripravah za prvi program v 2019.
abc pitch processStart-up scena v centralni in vzhodni Evropi je v zadnjih letih naredila ogromen preskok. Le nekaj let nazaj se lokalni pospeševalniki niso znašli v ožjem izboru start-upov. Z raznimi partnerskimi iniciativami v regiji se je ABC pospeševalnik fokusiral na aktivno vključevanje v start-up okolja, s čimer tudi deluje kot most med ekosistemi. Čezmejno pospeševanje, globalna širitev in močna investitorska mreža so glavni razlogi, da je ABC postal ključni pospeševalnik za start-upe v regiji, ki si želijo pridobiti investicijo, optimizirati svoje poslovanje in se želijo pripraviti na hitro rast prodaje.

»Za Flexkeeping je ABC pospeševalnik predstavljal ogromen skok v napredku – spremembe v miselnosti kot tudi spremembe v razvoju poslovanja. Posledično smo prisotni v 13 državah po svetu in upravljamo več kot 30.000 hotelskih sob. Zahvaljujoč ABC-ju smo pridobili tudi 3 zelo dobre investitorje, ki so zdaj naši poslovni partnerji.« - Luka Berger, Flexkeeping, CEO.
Do danes je ABC pospeševalnik pospešil več kot 130 start-upov, ki so zbrali več kot 30 milijonov EUR investicij. Obiščite povezavo in preverite, če je vaš start-up primeren za ABC-jev 8. pospeševalni program. https://abc-accelerator.com/startups/

Več informacij: alenka@abc-accelerator.com ali 031 673 236