fbpx
Na Nefiksu sem spoznala prijatelje in sedanje sodelavce

| Z žebljico na glavico

Nefiksu sem se pridružila v študentskih letih, ko se je na Nefiksu začela vzpostavljati skupina Nefiks tutorjev. Na fakulteti so starejši kolegi predstavili zavod in tako sem postala tutorka. Več let sem bila prostovoljka, Nefiks tutorka, udeleževala sem se mednarodnih izmenjav. Nazadnje sem bila udeleženka Nefiks zaposlitvenega kluba.

Romina Godnič Grošelj popravljenoV spominu so mi ostale vse mednarodne izmenjave, vsi dogodki, kjer sem bila udeleženka ali sem pomagala pri organizaciji, in seveda prostovoljci, tutorji, vodje, s katerimi smo odlično sodelovali.

Tam sem spoznala veliko oseb, ki so mi obogatile življenje. Še posebno mi je všeč, da so te osebe danes moje prijateljice/prijatelji, sodelavke, da jim je uspelo na kariernem področju in da imamo še danes stik z zavodom.

Številni dogodki, ki sem se jih udeleževala, so pripomogli k mreženju, spoznavanju potencialnih delodajalcev, zanimivih podjetij, kar mi je pomagalo tudi pri mojem kariernem napredku.

Romina Godnič Grošelj
mladiinkompetentni


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00