fbpx Nefiks
Četrtek, 26 November 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

"Želiš postati podjetnik ali podjetnica?"

Celjski mladinski center in Inkubator Savinjske regije, to jesen organizirata START:UP ŠOLO za dijake in študente, ki bo potekala v prostorih Inkubatorja Savinjske regije v Celju.
Vabimo Vas, da se nam pridružite tri zaporedne sobote – 17.11., 24.11. in 1.12.2018, od 9:00 do 12:30 ure. Inkubator celje vabilo 2Vsako soboto bomo izpeljali dva modula po programu:
1. Prva sobota: Ekipa & Načrt – predstavimo ideje in sestavimo ekipe. Začnemo izdelovati poslovni model LEAN CANVAS, ki bo služil kot načrt za nadaljnjo delo.
2. Druga sobota: Razvij ideje, Stroški & Marketing – delo poteka na razvoju ideje in spregovorimo o stroških in marketingu.
3. Tretja sobota: Pitch – predstavimo rezultate oz. predstavimo PITCHE svojih idej.

Svojo podjetniško pot lahko začnete pri nas, saj menimo, da imate ravno mladi največ idej, a zaradi manjka časa, znanja in še ne sestavljene ekipe te ideje čakajo na realizacijo. Mi smo pravi naslov za mlade, z nami boste pridobili nova znanja, ves čas bodo na voljo naši strokovni mentorji, ki usmerjajo in odgovarjajo na vsa zastavljena vprašanja. Prav tako pa z udeležbo pridobite POTRDILO o sodelovanju na START:UP ŠOLI.

PRIJAVE pošljite na e–naslov: info@inkubatorsr.si. Za prijavo ne potrebujete podjetniške ideje. Sodelujete lahko vsi dijaki in študentje, ki ste kreativni, zagnani in pripravljeni delati v ekipi. Če nimate podjetniške ideje se boste priključili eni ekipi in pomagali s svojim znanjem. Udeležba je brezplačna, a je število mest omejeno.

Izobraževalnemu delu pa sledi še druženje, z obveznimi odmori in prigrizki, organizirali pa bomo tudi izlet v Munchen, v tehnični muzej.

Več informacij na: Celjski mladinski center, Inkubator Savinjske regije.

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2018-2019 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.
Inkubator celje logotipi 2018