fbpx
Všeč mi je bilo, ker vse poteka na sproščen način

| Z žebljico na glavico

Septembra sem se udeležila Nefiksove poletne šole e-marketinga. V dveh tednih smo se naučili vse od e-mail marketinga, Adwords, Facebook in Instagram oglaševanja, do Google analytics, vzpostavitve svoje spletne stani v WordPress, seznanili smo se s programi za urejanje celostne grafične podobe in vzpostavitvijo celostnih trženjskih kampanj.

Sabina IvanovVšeč mi je bilo, ker vse poteka na sproščen način. Udeleženci smo lahko izrazili želje čemu se želimo bolj posvetiti in celotna ekipa Nefiksa se resnično trudi, da bi mladi dobili čim več kompetenc. Kmalu po končani poletni šoli sem dobila svojo prvo redno zaposlitev in prepričana sem, da je k temu veliko pripomogla prav Nefiksova poletna šola. Resnično priporočam, da se mladi v čim večjem številu pridružijo Nefiksu in tako pridobijo številne kompetence, ki manjkajo pri formalni izobrazbi.  

Sabina Ivanov
mladiinkompetentni

***
Projekt Nefiks zaposlitvene rešitve sta sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Banner NZR projektfinancirata


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00