fbpx
"... da na teren ne odkorakate nepripravljeni."

| Tutorstvo

Ker ste prostovoljci pomemben del Nefiksove zgodbe smo se odločili, da za vas organiziramo usposabljanje, ki vas bo opremilo z uporabnimi znanji in spretnostmi za vaše delo in vaš nadaljnji karierni razvoj. Ker je osrednje poslanstvo Zavoda Nefiks mladim pomagati pri odkrivanju njihovih interesov in talentov, vam preko projektov in aktivnosti nudimo odlične priložnosti, da se preizkusite v najrazličnejših vlogah in odkrijete svoje poslanstvo. Da pa »na teren« ne odkorakate nepripravljeni, za vas vsak teden pripravljamo pester izbor delavnic.
Usposabljanja za tutorjeSrečanja potekajo vsak torek, ob 17. uri v prostorih Zavoda Nefiks (Ob dolenjski železnici 12). Priporočamo vam osebno udeležbo, ker pa se zavedamo, da prihajate iz vseh koncev Slovenije, vsako delavnico tudi snemamo in jo objavimo v naši Facebook skupini »Nefiks tutorji«, kjer si vse vsebine lahko ogledate v živo in tudi za nazaj.

Prednosti, ki vam jih prinaša udeležba na delavnicah:
- nova znanja in spretnosti, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu in karierni poti
- pridobivanje praktičnih izkušenj
- nova poznanstva
- teoretično znanje mladinskega dela
- nudimo vam brezplačno karierno svetovanje in pregled vaše portfolie
- možnost udeležbe na mednarodnih izmenjavah
- moderacija
- e-Nefiks vpisi
- z aktivnim sodelovanjem lahko pridobite ključne kompetence, ki vam omogočajo pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije Mladinski delavec, ki vam jo financira Zavod Nefiks

Še nekaj informacij:
- Za ogled video vsebin se morate pridružiti Facebook skupini »Nefiks tutorji«
- Če se delavnice ne utegnete udeležiti osebno in si jo ogledate preko spleta, se vam udeležba upošteva le, če napišete in pošljete kratko refleksijo o ogledani vsebini na mail katja.kristan@nefiks.si
- Vsa pomembna obvestila o delavnicah lahko spremljate na Facebook strani Zavoda Nefiks in v skupini Nefiks tutorji

Se vidimo! :)
mladiinkompetentni

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00