fbpx
  • Zavod Nefiks
  • Prejeli smo
  • [prejeli smo] Poglabljanje razumevanja problematike prekarnega dela na srečanjih bralnega krožka
[prejeli smo] Poglabljanje razumevanja problematike prekarnega dela na srečanjih bralnega krožka

| Prejeli smo

Za nami sta dva bralna krožka, ki se izvaja enkrat mesečno v naših prostorih. Cikel bralnih krožkov je namenjen poglabljanju razumevanja problematike prekarnega dela. Skozi naša srečanja prekarno delo postavljamo v vedno širši (zgodovinski) kontekst, ga analiziramo z različnih zornih kotov (politični, pravni, ekonomski, kulturni) ter preizprašujemo možnosti za njegovo odpravo.

Naš končni cilj je, da obiskovalci na koncu dobijo široko paleto znanja o problematiki prekarnega dela, ki jim omogoča misliti in kritično vrednotiti razmere v sodobni družbi.


Prekarno delo bralni krozek(klik na sliko vas pripelje do predstavitve zbornika Dostojno delo: Ne živim, da delam, ampak delam, da živim)

Naslednje srečanje bo potekalo v torek, 4. decembra ob 19:30 v prostorih Gibanja za dostojno delo in socialno družbo, več o dozdajšnjih in naslednjem bralnem krožku pa lahko preberete na naši spletni strani.

[Vabilo na bralni krožek smo prejeli od Gibanja za dostojno delo in socialno družbo.]

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00