fbpx
[prejeli smo] Naredi globalni preskok v Chicagu!

| Prejeli smo

Vsi, ki gradite mednarodno podjetniško zgodbo in želite spoznati ameriški podjetniški ekosistem, imate priložnost, da postanete eden/ena izmed 4 izbrancev/izbrank, ki bodo nadgradili svoja globalna znanja, pridobili izkušnje in razširili svojo mednarodno mrežo!

US globalni preskokMed prijavljenimi bo World Chicago, s podporo ameriškega zunanjega ministrstva, izbral 4 Slovenke/Slovence, ki si bodo s pomočjo mentorjev pridobivali znanje in izkušnje v različnih organizacijah in podjetjih

Želiš izvedeti več in iz prve roke?
V kolikor si želiš več informacij o programu imaš priložnost, da se 22. novembra ob 18:00 udeležiš srečanja v NLB CIP Ljubljana. Dogodek organizira CEED Slovenija, koordinator programa pri nas.

Rok za prijavo na program: 30. november 2018
Trajanje programa: od 25. aprila do 1. junija 2019
Več informacij in prijava na dogodek TUKAJ

Informacijo smo prejeli od: U.S. Embassy in Slovenia


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00