fbpx Nefiks
Četrtek, 26 November 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Start up party 2019 in slovesna podelitev Nefiks priznanj

Po koncu veselega decembra, ko bomo že krepko zakorakali v januar in novim izzivom naproti, vas vabimo, da z nami ob dobri hrani in pijači proslavite še eno uspešno leto na področju neformalnega izobraževanja.
Na dogodku, namenjenem sproščenemu mreženju med organizacijami in posamezniki bomo vsem, ki vestno beležite v e-Nefiks, podelili tudi Nefiks priznanja. Svojo prisotnost sta potrdila že Mark in Matevž, naša hišna standup-ovca, pričakujemo pa tudi druge ugledne goste :).

MMJNaši fantje so že začeli z načrtovanjem dogodka. Se jim boš pridružil_a?

Ker bo to super dogodek za aktiven vstop v leto 2019, ste vabljeni tako vi kot tudi vaši prostovoljci, če pa želite tudi vi postati prejemnik Nefiks prizanja, pa naj vas spomnimo na rok za prijavo v e-Nefiksu - 4. januar.

Seveda pa se lahko dogodka udeležite tudi, če se ne boste prijavili na prejem priznanja, vendar vas v tem primeru vseeno prosimo za prijavo na dogodek, ki jo lahko opravite kar TUKAJ :)

Možnosti sodelovanja za prejem NEFIKS priznanja:
Sodelujete lahko vsi ki vpisujete (posamezniki) oz. razpisujete aktivnosti (organizacije) in ste med 1. 1. 2017 in 31. 12. 2018 zbrali dovolj vpisov oz. aktivnosti, da lahko sodelujete za sledeča priznanja.

Več o samih kriterijih in možnostih prijave si lahko preberete TUKAJ ali v vašem e-Nefiks profilu.

>> Dogodek bo potekal 15. januarja 2019 ob 17h v Poligonu <<

Start:up partya se lahko udeležite tudi, če se ne boste prijavili za prejem Nefiks priznanja.

V primeru dilem in težav nas lahko pokličete na 040 698 915 ali nam pišete na nefiks@nefiks.si.