fbpx
  • Zavod Nefiks
  • Prejeli smo
  • [prejeli smo] Vabilo na tematski posvet "O zmanjševanju socialnih razlik s kohezijskimi sredstvi"
[prejeli smo] Vabilo na tematski posvet "O zmanjševanju socialnih razlik s kohezijskimi sredstvi"

| Prejeli smo

Center nevladnih organizacij (CNVOS) in Radio Študent v okviru cikla "Govoriš kohezijsko?" organizirata tematski posvet o tem, kako s kohezijskimi sredstvi zmanjšujemo socialne razlike ter naslavljamo potrebe ranljivih skupin in kako uspešni smo pri tem.

Na dogodku, ki bo potekal 14. marca 2019 ob 10.00 – 12.00 v City hotelu Ljubljana, bomo s predstavniki Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Ministrstva za zdravje spregovorili o ukrepih, ki so jih kohezijska sredsva omogočila ter kaj lahko pričakujemo v naslednji finančni perspektivi.

CNVOS govoris kohezijsko marec team spirit Pixabay

Za več informacij in prijavo kliknite tukaj.

Vir: CNVOS
Foto: Pixabay

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00